Beamer

Het Mediateam van onze kerk is verantwoordelijk voor de bediening van de beamer in onze kerk. Zij verzorgen voor iedere kerkdienst een presentatie voor tijdens de kerkdienst met de liturgie. Van de teksten van alle liederen wordt een dia wordt gemaakt zodat u mee kunt zingen.

Wanneer de predikant werkt met een presentatie tijdens de preek kan deze ook eenvoudig worden weergegeven.

1. Presentaties dienen uiterlijk één volledige dag voor de weergave in het bezit van het beamteam te zijn. Voor zondagse diensten is dat dus uiterlijk vrijdagavond.
  2. Presentaties zijn aan te leveren in Microsoft Powerpoint formaat tot versie 2013 (.ppt / .pptx).
  3. Presentaties mogen geen animaties bevatten.
  4. Gebruik minimaal een lettertypegrootte van 28 pixels.
  5. Presentaties dienen een zwarte achtergrond te hebben (het Mediateam past dit zo nodig aan).
  6. Denk om duidelijk contrasterende kleuren, zo is wit of geel op zwart goed leesbaar en wit op geel niet.
  7. Het Mediateam behoudt het recht om presentaties te weigeren of aan te passen.

Voor het maken van de presentaties wordt gebruik gemaakt van een website die de teksten van alle liederen bevat. Deze teksten zijn niet altijd foutloos en het kan voorkomen dat de techniek m.b.t. de beamer faalt, neem dus ook uw bijbels mee naar de kerkdienst.