Geref. Kerk Kornhorn

Op 23 mei 1880 werd in Kornhorn een kerk geïnstitueerd. In 2005 vierden we het 125-jarig jubileum.
Op initiatief van de kerkenraad hebben we dat gedaan o.a. met een gedenkboek, waarin br. H. Veldman de geschiedenis van onze kerk in grote lijnen beschrijft.

En dan denkt U misschien: dat is aardig voor de liefhebbers, en de ‘oude Kornhorners’. En dat is ook zo, want die zullen in dit boek ongetwijfeld veel van hun gading vinden. Mooie verhalen en oude foto’s die voor de gelegenheid weer onder het stof vandaan zijn gehaald.

Want het kan mooi zijn om in de geschiedenis te duiken – zeker als je een liefhebber bent of als het (deels) je eigen geschiedenis is.

(Uit het woord vooraf "De Gereformeerde Kerk van Kornhorn 1880-2005 - kleine gemeente met groot perspectief")

Bekijk de foto's