Live onze kerkdiensten bekijken

Vanaf vandaag zijn de kerkdiensten van de GKv Kornhorn live te bekijken. Met medewerking van kerkdienstmeebeleven.nl heeft de commissie van beheer er voor gezorgd dat de kerkdiensten worden opgenomen en ook live te volgen zijn. 
Op dit moment zullen de diensten alleen te zien zijn op de website van kerkdienstmeebeleven.nl, maar in de toekomst zal dit ook mogelijk zijn via onze eigen website. 

Met behulp van een camera (Foscam fi8919w) en een computer opstelling, worden de beelden die gemaakt worden van de preekstoel en de beamer, doorgestuurd naar kerkdienstmeebeleven.nl. Het bekijk van de diensten is gratis en vrij toegankelijk. Kies op de website voor de gemeente waarvan u een kerkdienst wilt zien en als er een live uitzending is zal dit automatisch in beeld komen. Tevens wordt er van de vier afgelopen zondagen een online archief bijgehouden (offline worden alle diensten bewaard en deze zijn ook op te vragen). Naast de beelden van de dienst worden de liturgie en de voorganger weergegeven zodat ook meegelezen en gezongen kan worden. 

Als er vragen of opmerkingen zijn over het opnemen en uitzenden van de kerkdiensten kunt u dat melden bij de kerkenraad of de commissie van beheer.

www.kerkdienstmeebeleven.nl (gemeenteleden komen niet in beeld)
X
Loading