Motortoertocht 2011 - deel 1

Op zaterdag 27 augustus is de 10 motortoertocht door de GKV van Kornhorn georganiseerd. Hoewel deze datum door omstandigheden 2 weken eerder viel dan de voorgaande jaren, mochten we nog niet klagen over het aantal deelnemers: 76! De weersberichten voorspelden een herfstachtige dag, maar ook dat viel gelukkkig erg mee: de meeste motorrijders hielden het droog.

De route begon in Kornhorn en liep via Burgum, Oentsjerk, Oudebildtzijl naar de 1e controlepost in De Zwarte Haan. Vervolgens via Westhoek, Dronrijp, Wommels, Nijlan, Sneek, Joure naar de 2e stempelpost in Terherne en dan via Akkrum, De Veenhoop, Beetsterzwaag, Selmien west, Frieschepalen, Opende terug naar Kornhorn: een rondje van 208 km.

Helaas ging er één motorrrijder onderuit, maar de schade aan de persoon leek erg mee te vallen, de motor had aanzienlijk minder geluk….

De opbrengst van deze motortoertocht is 1100,-! We willen alle motorrijders daarom ook hartelijk bedanken voor hun komst naar Kornhorn, maar ook alle helpers worden hartelijk bedankt.

We hopen volgend jaar op D.V. de 2e zaterdag van september (zoals u van ons gewend was) de 11e motortoertocht te organiseren. Schrijft u het alvast in uw agenda?

Bekijk de foto's
X
Loading