Kerstnachtdienst 2014

Op kerstavond werd er een samenkomst gehouden in het gebouw van de PKN -gereformeerde kerk (prov.weg 19) in Kornhorn
Begeleiding op deze avond gebeurde op vakkundige wijze door de organist Hylke van der Heide en trompettist dhr. van der Berg.
Spreker op deze avond was ds. R Jansen van de CGK Kornhorn. Hij sprak over een groot feest waar veel mensen voor uitgenodigd waren maar degene waar het om ging werd niet uitgenodigd. Een kerstfeest dat zonder Christus wordt gevierd.
En over de kerststal. De ezel en de os uit de stal weten wie hun heer is, maar weten wij ook wie onze Heer is?

Er werd een collecte voor een goed doel gehouden : de zonnebloem, afdeling Westerkwartier
en  dhr Jelwin Kuipers deed het woord namens hen.
Het gelegenheidskoor was afkomstig uit de GKV van Kornhorn.

Op eerste kerst dag vertrokken wij om 6:00 bij de Wit om in een ronde door het dorp op verschillende plaatsen kerstliederen ten gehore te brengen.
Om ongeveer 7:15  gingen wij naar de Gereformeerde Kerk  (prof.weg 58) om op te warmen en dronken wij koffie / thee met een stukje suikerbrood en krentenbol.

Kerstnachtdienst 2014
Kerstochtend 2014