Bijbelquiz Westerkwartier voor het vijfde jaar een succes

Op dinsdag 22 november werd de bijbelquiz Westerkwartier 2016 gehouden. Ruim 80 deelnemers, ingedeeld in 13 teams maar ook individuele spelers hebben hun kennis van de Bijbel en het bijbelwerk van het NBG getest en bijgespijkerd.
Deelnemers van alle leeftijden, met name de jongeren waren dit jaar goed vertegenwoordigd! Er waren per persoon 30 punten en per team 150 punten te verdienen. De winnende teams kwamen dit jaar uit Kornhorn: teams Kosters en Organisten hadden een gelijke score en door het beantwoorden van de finale vraag kwam het team van de kosters als winnaar uit de bus. Ook dit jaar kwam deelnemer met de hoogste individuele score weer uit Enumatil: Geke Stamhuis met 27 punten en winnaar van de finalevraag. Hoogste individuele score bij de jongeren was voor Lisanne Sikkema uit Nuis met 23 punten.

We kijken dankbaar terug op een mooie avond en alweer vijf jaar Bijbelquizzen,  het is nog steeds succesvol te noemen. Wij hopen dat het NBG ook volgend jaar deze quiz weer beschikbaar stelt zodat we die ook in het Westerkwartier weer kunnen organiseren. Elk jaar in een andere plaats zodat veel mensen bereikt kunnen worden. Hieronder een overzicht van de uitslagen van 2016.

Alle deenemers en vrijwilligers die deze avond tot een success gemaakt hebben: hartelijk dank!

Team Punten
Kosters Kornhorn 135 Winnaar finale vraag